tisdag 28 februari 2012

nu är det bestämt med flyttning...

Nu har jag äntligen bestämt mig! Redan i november fick jag möjligheten att ta ett nytt steg - ett nytt steg mot ett nytt boende. Ett helt nytt boende i den stora, stora staden Malmö. Hmm stort tänker ni kanske, men för mig är det klart att Malmö känns stort jämfört med min lilla, lilla Y-stad.
Tänk dessutom på att jag har bott här sedan 1983 (eller var det 82 som jag flyttade hit?).
I den här staden träffade jag pappan till våra två underbara och fantastiska pojkar - som idag är två underbara och fantastiska unga män som lever sina egna liv. Här bodde jag när jag bl.a. gick igenom skilsmässan från mina pojkars pappa och när jag pluggade till socionom för några år sedan.

Men nu är det alltså snart över...med mitt boende i den lilla staden...för i slutet av maj bär det av...till Malmö. Det pirrar i magen. Fy vad nervöst! Fy för att börja packa ner allt. Fy för flyttstädning.

MEN...vid den här flyttningen skall jag anlita ett flyttbolag - jag har en alldeles för klen rygg (hmm, jag fick ju diskbråck i december...) för att lyfta och bära och kånka runt på en massa saker. Möjligtvis står jag snyggt och dirigerar flyttkillarna.

Hur gör ni när ni flyttar? Ordnar själva eller anlitar flyttfirma?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Även om vi inte ses IRL så ofta och även om Malmö inte är så långt bort så kommer jag att SAKNA dig vännen! Hoppas innerligt att jag fortsätter blogga:). Vad gäller flyttartagen så har jag oftast flyttat och flyttstädat själv (med hjälp förstås). En gång, när jag flyttade lite längre, anlitade jag dock flytthjälp. Så skönt att själv slippa kånka. Nästa gång är jag dock säker på att jag kommer att leja bort både själva flyttlasset och städningen. Visst, det kostar en slant, men det gäller att prioritera, right?! Många kramar JennIE

Anonym sa...

Hoppas innerligt att DU fortsätter blogga, inte JAG. Hahahahaha.