onsdag 1 maj 2013

just det....Turkiet !!!

Hemma igen. I Sverige och vardagen med jobb och en näsrygg som fjällar.

Semesterveckan med allra bästa A var helt fantastisk! Varmt, soligt, gott käk i massor och dryck (också det i stora mängder). Det där med 'all inclusive' kan man lätt vänja sig vid - för det var en sån resa vi var på...

Fast det började inte så bra.
På planet råkade jag spilla ut en halv burk coca rakt i knät och över min kamera. A var snabb att ta bort min Nikon...och sen var det inte mycket mer att göra, mer än att bara sitta still (jag satt i mitten av tre platser) och tro att colan bara skulle försvinna, typ dunsta av sig själv eller förhoppningsvis sugas upp av sittdynan... men icke! Jag vräkte ner alla servetter jag hade (två stycken) i grenen, precis som om det skulle hjälpa och när flygvärdinnan kom förbi och jag bad om mer papper så fick jag typ 20 centimeter. Nä det var bara att sitta still och 'enjoy the ride'. När vi väl kom fram till Antalya och skulle lämna planet, var det väl inte direkt torrt men det rann iallafall inte.

När vi åkte transfern till vårt hotell började det småregna. Sådär härligt droppande som ganska snart övergick till världens ö.s.r.e.g.n. !! Med åska och blixtar som lyste upp halva Turkiet. Till slut haglade det också. Vi tittade på varandra och sa: "Måtte det vara över till imorgon!"

Hotellet var jäkligt fint - det kommer mer bilder sen...

När vi vaknade upp på morgonen såg det ut så här utanför...


Men eftersom det var lite strul med vårt rum så blev det till att byta till ett annat - bara att ringa efter en 'bell-boy' som hämtade vår packning och flyttade det till vårt nästa rum, som hade världens härligaste utsikt...och sen var allt helt underbart....


Rakt ut mot "vår" pool....


 
 
 Det blir mer sen....jag har massor av härliga bilder kvar som jag vill visa....
 
 
 
 
 
 3 kommentarer:

Knottis sa...

Later och ser ut som att ni hade det fantastiskt gott mamma! Saknar dig sa!

Min plats i solen sa...

Wow! Så gott ni har haft det (ja, om vi bortser från cola och åskoväder vill säga). Det ser helt fantastiskt ut och jag förstår att ni njöt. :)

Kram Lotta

Hörni sa...

Åh vad underbart! Trots den något oturliga starten haha. ;)