måndag 11 februari 2013

önska kan man ju alltid

Jippie tänkte jag. Det här måste väl bli en boule-bana? Iofs med lite nerför eller uppför beroende på vilken sida man står vid. Det kan ju vara nåt nytt grepp inom just boule, just det där med uppförsbacke eller tvärtom.  Ja det är ju inte värsta lutningen, men jag tror nog att kloten kommer att rulla vidare en bit till....Jag menar, alla idrottsgrenar utvecklas ju och det här kan ju vara nåt nytt. Nåt nytt för oss i mogen ålder...


Som ni ser så görs det nåt snyggt arrangemang runt själva boule-banan och här kan jag tänka mig någon bänk att sitta och vila på. Ja önska kan man ju alltid! Det är inte så att jag rusat iväg och köpt värsta boule-paketet och tur är väl det för jag träffade nämligen killarna som håller på med det här och eftersom jag var nyfiken så frågade jag vad det skulle bli. "En lekplats, svarade dom, längst bort ska det bli nån gungställning och här närmast ska det bli en sandlåda". Jippie, tänkte jag inte.

4 kommentarer:

Hörni sa...

Hahaha, inte lika spännande längre. ;)
Kram!

Anita sa...

Ha ha ha precis vad du har saknat! not...
Kramen
Anita

Nettan sa...

Underbart vännen, helt klockrent, kan tänka mig att du inte kommer sitta på den bänken och le den här sommaren eller hur?

Kramar till dig vännen!

Min plats i solen sa...

Don't knock it until you try it. ;) Vem har sagt att lekplatser bara är för barn? Det kanske blir minst lika roligt som boule. Tänk vilka tävlingar du kan utamana grannarna på där på lekplatsen. ;)

Kram på dig