lördag 23 februari 2013

Baciller - eller nåt?Usch ja. Även jag har fått såna där hemska baciller på mig. Såna som det tydligen finns massor av runt omkring. De flesta går omkring och hostar, nyser, snörvlar och har feber. När mina kollegor på firman stannade hemma en efter en, sa jag lite skämtsamt så där: "Tydligen bara jag som kan hålla mig frisk".
MEN....nu har de där bassiluskerna även invaderat mig, så där lite smygande du vet.
Jag har haft huvudvärk och ont i nacke och axlar (m.e.r. än en vecka, och ja, jag vet, det är lite lång tid så därför vart jag lite orolig och gick och kollade synen och fick beskedet att jag inte behöver nya glasögon men med största sannolikhet skulle behöva ett par terminalglasögon...).
Jag har också snörvlat, haft en näsa som rinner eller varit täppt i den. Skitjobbigt när man ska sova, (ja alltså det där med att inte kunna andas genom näsan) och man därför måste göra det med öppen mun (I-landsproblem jag vet) och det leder i sin tur till att man blir torr om läpparna (I-landsproblem igen) och så får man panik för att man inte somnar när man ska (borde).
Jag har också tappat orken och motivationen att göra saker....som att blogga till exempel. Nu vet jag ju att det är tillfälligt för det har ju med de där små bassiluskerna att göra....Ni vet ju hur det sägs; "I'll be back!" eller när jag tänker efter så låter det bättre med; "I'M BACK!"

Därför vill jag i allt nysande, snörvlande, hostande, pillerätande och snor-utfräsande passa på att tacka för alla uppmuntrande ord och krya på dig-hälsningar som jag fått!! Sånt värmer gott i den här sjuklingens kropp och framförallt i mitt hjärta!!


3 kommentarer:

Hörni sa...

Februari är ju värsta sjukmånaden när alla drar på sig baciller. Tråkigt! Men skönt att du är bättre nu.

Min plats i solen sa...

Usch och fy för att vara sjuk! Hoppas att det börjar kännas bättre och att du snart är tillbaka i gammal fin form igen.

Krya på dig vännen!♥

Kram Lotta

Helens Universum sa...

Usch, jobbigt det där med influenser!
Krya på dig!
Kram Helen