fredag 1 april 2011

april, april...

Jag har inte blivit lurad nånting idag... Det är nog för att alla vet hur smart jag är och att jag inte går på vad som helst.... mohahaha... Jag kanske inte ska säga för mycket än, dagen är ju liksom inte slut än.


IKEA hade ett av de bättre april-skämten....alla känner ju till deras koncept, och det här går inte av för hackor. Vem vill inte vara en "Martin Timell" på hemmaplan????

I dag lanserar IKEA serien SNICKRA, ett sprillans nytt sortiment av gör-det-själv-möbler för alla som vill sätta en personlig prägel på sitt hem, till ett ännu lägre pris!
I möbelserien SNICKRA ingår fem toppsäljare från IKEA som levereras direkt på plankan. Med hjälp av förtryckta mönster sågar du ut möbeldelarna som du sedan snickrar ihop med hjälp av en monteringsanvisning. På detta sätt kan paketen bli ännu plattare, och priserna ännu lägre - en SNICKRA möbel kostar från 9 kr och uppåt.
– Det råder renoveringsfeber i Sverige och intresset för gör-det-själv-lösningar har fått ett rejält uppsving. Med SNICKRA plankor och spånskivor med färdigtryckta mönster tillgodoser vi två behov, behovet av möbler till ett riktigt lågt pris och människors intresse för att snickra själva.

Här nedan hittar du stolen IVAR, först ut i serien SNICKRA.

Inga kommentarer: