lördag 14 juli 2012

träna och lite "turistande"

Ä n t l i g e n har jag tagit tag i det där med att börja träna.
Jag har hittat ett ställe, nära min lya, som är hur bra som helst. Jag är absolut inte kräsen, bara det finns en cross trainer, löpband och lite maskiner för styrketräning, så är jag nöjd. Jag bokade en fantastisk instruktör som verkligen gett mig något att bita i, ja inte bokstavligt så, utan givetvis ett tufft träningsprogram - självklart efter mina förutsättningar med tanke på mina diskbråck. Så nu tränar jag så ofta jag har möjlighet - jag försöker få till det varannan dag på just det här programmet och sen varvar jag det med lite konditionsträning de andra dagarna. Helvete vad det är skönt!!!!....harkel...men jobbigt.

Och idag, efter träningen, tänkte jag mig ut på lite sightseeing i den stora staden. Jag tar med mig kameran och ser vad jag lyckas fånga på bild, så har vi (jag) tur så blir det kanske en liten bildkavalkad här lite senare i em.

Ha en go helg alla!

1 kommentar:

Hörni sa...

Vad roligt att komma igång och träna. Jag har gett upp mina tankar på gym, utan tränar hellre hemma med pilatesboll och hantlar. Plus massa promenader med lite jogging ibland.