onsdag 2 januari 2013

det kommer nog att bli lite tyst...
...för nu sitter jag här med böckerna uppslagna och anteckningar lite varstans på köksbordet. Jag har nämligen en hemtenta i psykiatri som jag ska försöka ägna mig åt några dagar. Först och främst torsdag och fredag - mina lediga dagar - för som ni säkert kan lista ut så ska jag jobba i helgen. Igen. Känns det som.

Just nu är jag totalt lost vad gäller vilken dag det är eller åtminstone de senaste dagarna som gått i ett rasande tempo. Storhelger kan gott ligga på helgen och inte vilken dag i veckan som helst. Det var ju juldagar mitt i veckan och nu senast var det nyårshelgen som inte kom på en "vanlig" helg som jag tycker att den borde komma på. Jag hoppas du förstår vad jag menar. Nyårsafton en måndag...hmmm. Nyårsdagen en tisdag...ännu värre hmmm...och sen en vanlig arbetsdag på det som sen följs av två lediga dagar...mest hmmm...och sen som sagt jobba i helgen. Kan man bli annat än snurrig? Nu var det egentligen veckodagar som det skulle handla om utan - just det, hemtentan.
Jag ska verkligen jobba på så mycket jag kan de närmaste (två) dagarna så att jag blir klar (i god tid) till inlämningen som är den nionde januari. Håll tummarna!

God Fortsättning på det nya året by the way !!!!
3 kommentarer:

Nettan sa...

God fortsättning vännen och lycka till med hemtentan, är det via MAH du läser nu?

Kram
Nettan

Anita sa...

Lycka till med tentan, så vi kan träffas nån gång <3
Kram
Anita

Hörni sa...

Vad duktig du är som pluggar, jag är själv lite sugen men vet inte vad jag ska läsa.