torsdag 29 mars 2012

ajjjfååååån och facebook

Jag har ingen Iphone utan en vanlig...fast den är nog ovanlig. Det är en Sony Ericson. Inga konstigheter, eller jo...den är inte up to date vad gäller all senaste teknik. Ni vet, som det är med den där äpple-mobilen - eller för den delen andra nyare modeller.
Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta, mer än att ALLA har det nyaste på marknaden - och de har den i handen hela tiden; de messar, fotar och uppdaterar sig. Loggar in på Facebook stup i kvarten för att få noterat att man sitter på nåt fancy café eller nåt... Usch vad jag låter avundsjuk...

Jag hittade den här bilden när jag tänkte på just detta -
det här med att alltid uppdatera sig och logga in på FB alltså....

3 kommentarer:

Gun sa...

Hahaha, så typiskt.
Jag håller med dig trots att jag själv har en smartphone som jag gillar mycket, det går bara för långt för vissa som måste ha stenkoll precis hela tiden..

Gaymasen sa...

Haha. Ja ibland går det verkligen till överdrift. ^^

Och taaack, som alltid. :)) Kram

Min plats i solen sa...

Mängder med möjligheter men jag tror att en del människor skulle behöva ha en telefon/datorfri dag eller vecka. Lite avgiftning.

Min mobil är så ute att den inte ens har internetuppkoppling. Säljs de ens längre? Och FB slutade jag med då jag började blogga. Kände att det skulle bli för mycket datortid med båda och valde då bloggen. Inget jag ångrar. Mina vänner finns ju kvar och träffas via samma kanaler som innan.

Tack för ett intressant inlägg!

Kram Lotta