onsdag 28 mars 2012

vad jag gör av tiden?

Det har varit några tuffa dagar. Jag menar verkligen t.u.f.f.a.
Jisses vad jag har haft fullt upp!
Jag har ju börjat jobba igen. JOBBA!
Nä, jag ska väl inte lura dig. Inte så.
Jag har börjat jobba halvtid efter lite drygt tre månaders sjukskrivning. Och det, det är tufft! Jag trodde jag skulle glassa omkring och liksom tycka att halvtid, ja det skulle vara riktigt nice. Men fan heller!
Eftersom jag bor 6 mil från jobbet och åker tåg - ja då tar det totalt TRE timmar till och från den stora staden - för att jobba, typ fyra timmar. Så nu får du ju hålla med om att det är TUFFT! Jisses, hela dagen går ju åt för det här. PLUS att jag SKA ha tid för min älskade sjukgymnastik!
Så mitt liv består av ett evigt pusslande - nä nu luras jag igen. 
Jag har pusslat ihop mina arbetstider EFTER mina träningspass. Så ibland blir timmarna på jobbet lite sådär bra. Men min chef håller med mig - sköt din rehabilitering - det andra får ordna sig!
Nä, men nu luras jag IGEN!
Det är JAG som sagt att min rehabilitering kommer i första hand för att jag ska komma tillbaka...och det är DETTA som min chef håller med om.
Jobba förresten...hmmm, det är väl nu det där med att glassa kommer in. För jag glassar verkligen omkring på jobbet, tar det lite lugnt.....och tycker att det ändå är rätt nice att vara tillbaka....

1 kommentar:

Gun sa...

Usch, det låter jobbigt. Jag vet hur det är att pendla, jag gjorde det tidigare, två timmar per dag, men nu har jag fem minuters promenad till jobbet.
Jag jobbar också bara halvtid och förstår inte att folk jobbar heltid utan att bryta ihop. Ibland jobbar jag över någon timme och orkar absolut ingenting när jag kommer hem.