onsdag 28 mars 2012

jag tröstäter - varken fotboll eller bild på bloggen

Helvete - just nu är det nån sån där kanonmatch på nån sån där über-special TV-kanal - en kanal som jag inte har - och självklart är det inte första gången som det är så här. Men just ikväll, när jag tillbringat TVÅ timmar i tvättstugan och ... 'harkel'....manglat mina linneservetter... så hade det suttit fint att avsluta kvällen med att se matchen med stort M. Italienskt lag - den där Zlatan är med....kan vara spännande och se vad han hittar på...
Hungrig är jag också - det tar på krafterna att mangla. Så därför skalade jag tre apelsiner, delade varje klyfta på hälften och fick världens berg av härligt söta apelsiner. Som jag då givetvis skulle fotografera för att lägga upp bilden här på min blogg. Vad händer? Jo, bilden är läcker - men den går INTE att ladda upp på datorn - den kan inte ens ta sig från mobilen, in genom den där jä-la sladden (hoppsan) och vidare in genom ett sött litet USB för att landa i datorn (nu försöker jag vara snäll mot de tekniska prylarna). NIX! Går ej!
Så nu är jag sur - och ska äta upp apelsinbitarna, för som det vattnas i munnen på mig. Ni skulle se berget!!

1 kommentar:

Gun sa...

Kan tänka mig att bilden var läcker. Om du har en smartphone kan du mejla bilden till dig själv, men annars vet jag inte.