fredag 30 mars 2012

jag älskar att träna...

Idag har jag varit och tränat - och pratat med min underbara sjukgymnast! Hon är full av idéer och tips när det gäller min träning, och det ska hon självklart vara. Hon är ju sjukgymnast!

Idag testade hon mitt högerben - alltså, jag ligger på rygg och så lyfter hon upp ett rakt (inte rakat tyvärr) ben i taget. Hon tyckte att jag hade gjort ett stort framsteg - för nu kunde hon lyfta mitt högerben dubbelt så högt jämfört med för sex veckor sen!! Wiiii vad jag blev glad!! Fast jag har också tränat...mycket!! MEN, jag är ju som jag är, alltså inte riktigt normal - vad nu 'normal' är - men jag vill träna MEEER ! Jag går till min rehab tre gånger i veckan och jag gör en del av mina övningar hemma också - bland alla flyttlådor och arrangemang i lägenheten - men jag vill ändå mer....

För några gånger sen fick jag som uppvärmning, prova en annan sorts crosstrainer än 'min vanliga' - och den här nya saken var fantastiskt kul! Kändes som en ordentlig "rumptränare" för jisses vad jag hade träningsvärk sen... MEN så jä-------la skönt! Det ska kännas när man har tränat. Tycker jag.
Nästa vecka får jag stå i den femton minuter - FEMTON !! - mot tidigare tio. Det går framåt alltså!

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Vilken härlig känsla att längta efter mer träning. De där endorfinerna är inte dumma alls. :)

Under ett års tid gick jag och tränade hos sjukgymnasten och jag älskade det. Ett gym med en skön stämning. Ingen prestige, utseendefixering eller rätt/fel klädval. Istället hälsningar och glada tillrop. Dessutom var jag yngst och det var minsann inte fel för självförtroendet att bli kallad den unga tjejen hela tiden. ;)

Heja dig och lycka till med din träning!

Kram Lotta

Nettan sa...

Heja vännen! Du gör ju fin fina framsteg! Längtar tills du flyttar lite närmare vännen, då ska vi ses!

Kram