lördag 17 mars 2012

tömma, bära, tömma, bära, och sen...packa....om

Som ni alla vet så "fick" jag - ja det är ju inte så att jag bad om att få det...men iaf, jag fick några diskbråck i början på december - så från att ha varit världens starkaste, åtminstone i min åldersklass och åtminstone på min gata och åtminstone i min trappuppgång...ja ni fattar säkert. Från att ha varit stark och alltid klarat saker själv så har jag hamnat i en återvändsgränd där jag INTE FÅR och definitivt INTE SKALL lyfta tunga saker, så nu har jag blivit väldigt begränsad i mitt leverne, typ. MEN skam den som ger sig. Jag får bära lätta saker och det kan man ju komma långt med.

Jag ska ju flytta snart - jag vet, flyttbilen kommer inte förrän 24 maj - men jag har börjat förbereda mig och mitt bohag på en angenäm flytt. Nu luras jag allt, jag håller på att förbereda mitt bohag så att flyttkillarna får en angenäm flyttning.
Eftersom jag alltså inte får lyfta och bära tungt så har det blivit väldigt många vändor upp och ner på vinden idag. Där uppe har jag tömt lådor och lagt i kassar och burit ner till min lägenhet. Tömt kassarna och gått upp på vinden igen - och gjort samma procedur om igen. Och igen. Och igen, och igen, och igen...Allt som jag burit ner, har jag packat om till mindre lådor - skrivit snyggt på utsidan och börjat stapla lådorna utmed ena väggen i vardagsrummet.

Nu ska jag göra några stretch-övningar och sen ska jag ta mig en kopp kaffe och bara slappa. Det är ju trots allt en ny dag imorgon......

3 kommentarer:

Enelycke sa...

Morsan, du ser till att ta det lugnt!!!

Johan Enelycke sa...

Nu ser du till att ta det lugnt morsan!!!! Du har en massa goda vanner som kan hjalpa dig!

Nettan sa...

Vad flitig du är Anneli! Ta det nu bara lugnt precis som dina grabbar uppmanar dig till!

Massor med kramar