fredag 16 november 2012

ett lejon klarar allt...

Jag har tagit fram borrmaskinen igen (läs; varför har jag inte placerat den i förrådet redan?) för att borra i mina fantastiska (läs; förbannade) väggar. Inte min favoritsysselsättning om man säger så.
Jag sover dåligt på nätterna - jag kan knappt kalla det att sova, men iallafall, jag ligger i sängen och vrider och vänder mig, sover någon timme, vaknar och funderar på hur länge jag sovit och hur många (läs; få) timmar det är kvar innan jag ska gå upp och så oroar jag mig för att (inte) somna om igen och kanske inte vakna i tid. Ja ni fattar säkert.
Jag har fått för mig att jag kanske har för ljust i sovrummet så nu var det alltså tid att sätta upp någon form av mörkläggningsgardin. Nånting måste ju göras. (även om jag hade bestämt mig för att i.n.t.e. ha gardiner alls, nånstans i lägenheten - mest för att jag ville undvika att borra OCH för att jag tycker det är fint utan).

Så tadaaa....


Jag fick sätta dubbla gardiner för varken den grå eller den svarta var för sig gav tillräckligt med mörker. Men båda tillsammans...då blev det M.Ö.R.K.T! Håll alla tummar och tår att detta hjälper mig att kunna sova...


Och, när man som jag är LEJON...
 
 
...ja då fixar man väl det mesta....
men helst (läs; absolut) inget mer borrande, för då blir det mer morrande!

4 kommentarer:

Anita sa...

Det blev jättefint! Bra jobbat och sov gott!
Kram
Anita

Hörni sa...

Vad bra, och snyggt också!
Jag vet hur det är att inte kunna sova, jag har det precis som du. Hoppas du får sova bättre nu då.

Knottis sa...

Duktig du är mamma! Det blev jättefint ju! :-)

Nettan sa...

Klart av vi lejon fixar det mesta! Jag monterade diskmaskin i onsdagskväll med makens hjälp till att skriva och dra åt. I dag ger jag mig på baklykteglaset till bilen som ska bytas! Skam den som ger sig!

Kramar