onsdag 7 november 2012

Jag höll mig vaken...

I natt (svensk tid) skulle det avgöras vem som skulle bli USA's nästa president. Jag har ju semester och tänkte att detta var nåt som jag inte skulle missa, mest för att "alla" sagt att det skulle bli extremt jämnt mellan Obama och Romney. Värsta valvakan alltså!

Jag höll mig vaken till halv fem. Då var det fortfarande snack om 'staten den eller den' som ännu inte var färdigräknad och skulle vara avgörande bla bla bla...

Det gick segt med siffrorna och man visste inte riktigt åt vilken kandidat det skulle bli så halv fem tänkte jag att jag kunde lägga mig en stund i soffan. Dum tanke. Jag somnade bums! Så mycket för valvaka och fira med bubbel och allt sånt.
När jag vaknade halv nio var allt klart, tydligen var det definitivt klart lite över kl fem (svensk tid) och jag som hade somnat typ en halvtimme tidigare...

 
Bild från Expressens hemsida

Det blev Obama som vann. Vilken tur för honom (och familjen)! Jag menar hur kul är det att flytta? Eftersom han får ytterligare fyra år som president så slipper han och familjen flytta ifrån det där enormt stora huset. För visst fungerar det som i Robinson? Röstas man ut (i presidentval förlorar man) så måste man ju lämna. Familjen Obama hade kanske redan packat ner allt? Om utifall att??


 
 

2 kommentarer:

Hörni sa...

Jag försökte också vara vaken men orkade bara till ett-tiden typiskt nog (jag som aldrig kan sova annars). Skönt att han vann. Skulle vara jobbigt för dem att bli tvingade att flytta, som sagt.:)

Min plats i solen sa...

Jag var vaken till 1 på natten och insåg att nej, det här fixar jag inte så jag gick och lade mig och kom upp och satte på tv:n lagom till det blev klart. Och andades ut. Över att det gick vägen.

Kram Lotta