måndag 1 november 2010

rastlös !!!

Det är skönt att vara ledig...särskilt en måndag...
Jag vaknade med myror i kroppen...ja inte ordagrant...men jag vaknade och var totalt utflippad. Mer än vanligt. Med en oro i kroppen efter gårdagen. Usch ja. Viss lindring fick jag - när jag kollade min mail...och googlade det andra. Puh ! "It ain't over yet"...
Men som sagt...idag var det bara att ta itu med saker och ting igen.
Ja, vad gör jag när man har spring i benen, fjärilar i magen, myror i kroppen och en enorm lust att RÖJA och STÄDA ? Egentligen kan jag glömma allt som har med undanplock att göra, lägenheten är just nu mer eller mindre som ett "plockepinn". Tar man bort en sak, så hittar man helt plötsligt en annan. Flyttar man något, så rasar något annat. Nä, jag får nog behålla min snitslade bana som jag har nu. Jag säger bara en sak: Jag hatar hantverkare som aldrig blir klara och att jobbet med stambyte i huset aldrig verkar bli klart!!!!
En sak kunde jag göra iallafall - putsa mina fönster. Jippie! Jo faktiskt, väldigt kul! Jag vet, nu kommer det där igen med att jag är totalt utflippad - mer än vanligt....men det är jag nog...kanske?
På med Aerosmith på stereon, hög volym. Jag menar HÖG volym! Sätter igång med fönstren och då ringer det givetvis..."dolt nummer". Hmmm. Säkert nån telefonförsäljare, men jag svarar - innan jag har hunnit sänka volymen. Hör bara nåt svagt i andra ändan...typ jobbet. Vänta, jag måste skruva ner. Var är nu fjärrkontrollen, plockar upp första bästa - den gick till TV'n - vänta, vänta...där är den och så äntligen ner med ljudet. Det var en kollega från jobbet; har du fest eller? Jag tänkte höra om du kunde byta arbetspass på torsdag? Snabb koll i kalendern - ja visst kan jag det. Han var nöjd, ja nästan jag också... Sen var det bara att fortsätta med fönstren igen......Shit vad det blev bra!! Nån som vill ha hjälp?
Men jag är fortfarande rastlös.... kanske tar jag en joggingrunda i skogen i em...innan tvättstugan ikväll.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Snälla goa söta Annelie- nästa gång dina myror i kroppen säger ifrån får du JÄTTEGÄRNA komma till mig och putsa mina besvärlilga 8-rutors fönster med spröjs. Lovar att spela Aerosmith, Bon Jovi, Kiss, Guns N´Roses eller vad som helst du är sugen på. Kan t.om. spela Wizex om du är på det humöret:) Också kan jag göra konster för dig så att du får skratta under tiden du arbetar. Jag låter inte desperat va;? Love, J

AE sa...

Jag hör av mig nästa gång! Jag är iofs ledig på fredag...