måndag 8 november 2010

träningspass

Det känns som om jag har varit och tränat....hmmm. Punkteringen och däckbytet igår var väl inte världens träningspass, det var rätt lagom. Jag hade fullt upp med att stå och smila och lasta ur ett reservdäck, modell tjockt cykeldäck, och lasta i det punkterade däcket. Jag var mer än nöjd. Jag hade dessutom trevligt sällskap som hjälpte mig. De behandlade mig med värme, för att inte tala om vad de gjorde med min bil. Ett telefonsamtal, och helt plötsligt hade jag full service och allt ordnat. Bara en sån sak gjorde ju att jag inte tog i för kung och fosterland och riskerade att bli svettig i onödan. När vi kom till bilverkstaden, fuskade jag lite genom att bara stå och titta på. Och vara mer än nöjd. Med allt!

Ikea efteråt var dock tufft. Pratstunden i början när vi la upp taktiken, sög musten ur mig.  Vi pratade om tankar och eventuella mål. En del överraskningar, men vi bestämde att vi skulle prova och se. Sen blev det tufft. Efter en snitslad bana med olika hinder hittade jag det. Jag var helt färdig redan nu. Men nu gällde det att bita ihop och ta tag i situationen. Jag tog först en. Sedan en till. Redan nu kände jag att det kanske blev en för mycket. Men jag hade bestämt mig. Nu eller aldrig! Sen var det raka vägen mot målet, alltså kassan för att betala. När jag var framme vad jag helt slut. Tänk själv, gå och bära på två paket röda blockljus. Två paket med tre ljus i vardera. Jag hade blodsmak i munnen.

Funderade lite på att köpa en domkraft, ett fälgkors och en varningstriangel ... men vilken (o)tur....Biltema var stängt....kanske kan jag ringa "Prince Charming" igen....

2 kommentarer:

Anonym sa...

köp inget fälgkors! Vad ska du med det till? Du har ju prins T <3
A

AE sa...

Jag kan ju åtminstone HA sakerna i bilen..