fredag 8 oktober 2010

fredag

Ännu en ledig dag....rätt coolt faktiskt....men det är ju ingen annan som är det. Ingen som jag känner iaf. Ledig dag betyder att jag kan sova länge - jag vaknade halv åtta.
Just nu ser min lägenhet ut som ett bombnedslag. Anledningen till detta är några stycken.  För lite drygt en månad sen flyttade min son till London. Inte for ever hoppas jag. Han själv säger "minst två år"... Allt som han inte skulle ta med sig, har hamnat i mitt vindsförråd - som givetvis fick städas (det behövdes!!) och tömmas på onödiga "lagervaror"...som hamnade i lägenheten innan de skickades vidare till loppis. För att göra en låång historia kort ang bombnedslaget - det skall bli nya stammar i huset. Detta betyder att underskåp och skafferi i köket måste vara tomma för att de skall kunna borra hål för att lägga (eller sätta??)  nya rör - så alla mina grytor, stekpannor, bakformar, soppåsen och alla torrvaror står nu på bordet i matrummet. Köksbordet och stolarna står också i matrummet. Mikrovågsugnen också! Som om inte detta var nog....badrummet skall också fixas med nya rör...alltså är det undanplockat där också....OCH....jag skall få en nytt golv i sovrummet....om några dagar...alltså måste allt i sovrummet plockas ut..... JIPPIE !!!!
I love it !! .....NOT !!!
Den här historien blev inte speciellt kort egentligen....jag höll på att glömma....GIVETVIS måste ju alla hantverkare göra saker i källaren också. Detta innebär att jag även varit tvungen att röja undan lite i mitt källarförråd....för det skall ju borras hål där också.... Grrrr....
Nu skall jag fixa till mig och gå en sväng på stan, köpa nåt för mina presentkort som jag bara har haft liggande ett tag, ordna blommogram till en härlig kvinna som firar 75 år imorgon.... Det är härligt med lediga dagar....men det innebär att jag skall jobba i helgen.
Ha det gott alla!!

2 kommentarer:

Enelycke sa...

Vem är den härliga kvinnan som fyller 75 år?! Det måste varit något jag missat..

AE sa...

Det är Vivi som firar sina 75 på "Lite Mer"...