tisdag 12 oktober 2010

kontaktannons? hmmm

Hur presenterar man sig själv...och sina "önskemål" på ett intressant och roligt sätt? Hur skriver man så att någon skall få ett leende på läpparna? Det är svårt, jäkligt svårt....men kanske nåt sånt här:

"Jag är en självgående och glad tjej som bor helt underbart. Nära både till skogen och havet... Är en helt vanlig tjej, vad nu det innebär, men givetvis ovanlig för dig... Jag gillar att röra på mig, men självklart även att softa....varför inte till sporten på TV?
Jag är positiv och har lätt för att skratta. Öppen för nya möten och utmaningar. Tycker det är kul att prova nya saker.
Jag gillar sällskap och närhet men behöver också mycket "egen tid".
Har två unga män som jag älskar innerligt av hela mitt hjärta, men vi bor inte tillsammans.

Jag söker en man som jag kan prata, skratta, gråta, diskutera och vara tyst med. En man som jag kan ha roligt och tråkigt tillsammans med. Vet inte vad eller vem jag söker...men DU som läser detta har kanske just DET och är kanske just DEN som jag behöver....så nu är det upp till dig att tala om för mig varför just DU är den jag söker....
Vi kan ju börja med att träffas, så får vi se vad det leder till.... Tycker vi då att det känns bra kommer vi troligtvis att fortsätta träffas...
Utsidan gör att man attraheras av varandra, men insidan gör att man vill stanna kvar och lära känna personen bättre. Utseendet är viktigt, MEN det är kemin som är avgörande...! "

Kan den texten vara något? Är den tillräckligt intressant, och framförallt, är den tillräckligt "rolig" att läsa? Skulle jag våga sätta in den på någon kontaktsida? Nä, jag tror inte det....för OM jag skulle sätta in den...och OM jag skulle få något svar...då är det helt plötsligt upp till mig vem jag ska välja... Hoppsan hejsan...det där sista lät lite väl djärvt... vem tror jag att jag är? Jag tror ju inte att jag kommer att få så många svar, så att skriva "välja" låter lite väl fräckt....
Nä, jag får fortsätta fantisera om att möta drömprinsen i något annat sammanhang...kanske på tåget...i den stora staden... eller på mitt nya jobb?? Jo visst, keep on dreaming !!

3 kommentarer:

Jennie sa...

Humoristisk men seriös, ansvarfull men lättsam, pratglad men en god lyssnare, social men självständig intellegent men ödmjuk kvinna (icke schizofren även om ovanstående beskrivning låter som det) söker sin manliga motsvarighet....

Har du testat ragga bland grönsakerna på Willys? Där kan man i smyg kolla in vilka nyttigheter mannen i fråga fyller sin korg med, spana på om han har kraftfulla fina händer (utan ring), och när man hittat sitt offer kolla gentlemannastatusen genom att råka välta ut en hög grönsaker och se om man får hjälp att plocka upp dem;))

Kramar/J

AE sa...

Aaaaw Jennie,va fin du e !! Tack !!
Jag ska genast iväg till Willys!

Anonym sa...

Seriöst? Gunilla tjatar på mig också och nu vet jag vem jag ska ta till hjälp att formulera innehållet! Du är verkligen duktig på att uttrycka dig! ;)