torsdag 14 oktober 2010

gratis !!

Allt som är gratis är trevligt!!
Gratis skumpa och lite snittar på nån bio-premiär är inte helt fel. Fast nu blir det ju aldrig nåt sånt "maffigt" i min lilla stad...
Gratis smakprover i butiken....ibland nåt riktigt gott....ibland sa jag.
Gratis små tvålar och schampo på hotell.....(nu brukar jag inte frekventera hotell så ofta)....slutar oftast med att jag får utslag och kliande eksem....men prylarna är gratis!

Gratis motion....ni vet, vardagsmotion. Hoppa av bussen nån hållplats tidigare och gå resten till jobbet. Tag trapporna istället för hissen. Cykla istället för bil, buss eller tåg. Ja, det finns ju en hel del såna tips...och allt är gratis.
Jag har ju börjat ett nytt jobb....i en annan, STOR, stad. Såååå mycket gratis motion jag fick möjlighet till!! När jag väl kommit fram till den stora staden med tåg...så går jag till jobbet....ca 25 minuters härlig promenad...och sen blir det promenad (ca 25 min) till tåget när arbetsdagen är slut.... GRATIS MOTION - och det är ju inte helt fel.
Hur det har gått ?? Ha ha ha, hur det har "gått" !!! Jo det har gått jättebra.... Jag har gått EN gång, eller förlåt, jag menar TVÅ gånger.... Dit och tillbaka....första arbetsdagen! Att det inte har blivit mer är för att jag tar bussen istället...men jag hoppar av en hållplats tidigare....man får inte va dum....OCH....på jobbet tar jag ALLTID trapporna i huset, när alla andra tar hissen! Så LITE gratis motion får jag....

Inga kommentarer: