lördag 9 oktober 2010

typiskt...

Vilken lördag....med lånebil och allt....
Det började med att det var nykterhets- och körkortskontroll strax utanför Ystad....jag hann inte ens komma upp i någon hög hastighet på E65:an...så står farbror polisen där och viftar in mig till sidan. Nåja....jag hade varken druckit igår...och jag var inte heller sugen på ett glas vin till morgongröten...så att blåsa i den där manicken var inga problem...sen var jag självklart glad som ett litet barn att få visa upp mitt NYA körkort. Farbror polisen var jättenöjd så jag fick köra vidare.
När jag kom fram till jobbet visste jag redan var jag kunde parkera - för det hade jag ju kollat med mina arbetskamrater innan.... Jag hade tömt spargrisen kvällen innan, för jag hade koll på att det skulle kosta en hel del....lägger på peng efter peng efter peng...och slutade när p-avgiften räckte till 17.32 - trycker på knappen för biljett - och får fram en biljett som räcker till MÅNDAG 17.32....hmmm... Jag hade alltså lagt på 85 kronor för GRATIS HELGPARKERING.... Sånt är BLÄ!!!
När jag kollade med mina kollegor på jobbet så säger dom bara; "Såg du inte vad det stod på skylten och på p-automaten?"......Jo visst, det kollar man ju jäkligt noga.....fem i sju på morgonen!!!!

2 kommentarer:

Enelycke sa...

Du... HÅLL I SPARGRISPENGARNA.. Så vitt jag vet fyller någon 50 år nästa år och det skall SJÄLVKLART firas oavsett invändningar..

AE sa...

Hahaha....jo jag vet, vi har ju en form av överenskommelse när det gäller spargrisen...men det där med "någon fyller 50 nästa år"... mohahaha...."den dagen den sorgen"