torsdag 21 oktober 2010

grrr...

Igår när jag kom hem hade golvläggaren fortfarande inte varit här. Typiskt. Då kommer han väl idag. På min lediga dag.
Igår när jag kom hem hade iallafall fastighetsskötaren varit här och satt tillbaka hyllorna i mitt skafferi. Jag bor alltså i en underbar lägenhet men med en lite omodern köksinredning, ja alltså...inte så, egentligen. Det är gammalt stuk på inredningen, men jag älskar det ! Jag har bl.a. ett skafferi med väggfasta hyllor. Som min gode vän (han som brukar låna ut sin bil till mig)...borrat och pluggat upp, efter mina instruktioner. Hyllorna var fastskruvade på reglar som i sin tur skruvats fast i väggen. De satt stenhårt. Precis...de SATT stenhårt. Igår hade alltså hyllorna kommit på plats igen. YES !! Nä, så var det inte. Alla hyllor och reglar som fastighetsskötaren tidigare hade tagit bort....var limmade på plats! Jag tog i varje hylla...kände med ett lite tryck...och sen ett bestämt ryck...så var allt löst igen! Ja, jag måste ju känna om hyllorna sitter bra, eller hur? Fan också! Ja fastighetsskötaren får komma tillbaka och göra om rubbet - när jag står bredvid. Grrr.

Igår pratade jag med min son i London. Via Skype. Jag älskar Skype - och min son! Fast inte i den ordningen. Jag har dessutom en son till, så Skype kommer först på tredje plats. Men sen finns det givetvis andra människor och prylar som kommer före Skype...
Min son och jag pratade i ett sånt där videosamtal via Skype igår....länge!!! Det är härligt att kunna föra ett samtal och ses på det sättet!!! Vi snackade till kvart i två på natten...jag skulle ju vara ledig nästa dag (idag alltså) så det var väl ingen panik precis.
Jag satte klockan på tio och somnade nästan direkt. Halvåtta är det någon som KNACKAR på dörren. Ja, det var ju bara att stiga upp och gå och öppna. En "ny" hantverkare stod utanför - detta var han som skulle brandisolera rören... Så mycket var det med den sovmorgonen !!

2 kommentarer:

Enelycke sa...

Få lite pli på hantverkarna som kommer morsan! Så du kan få tid att sova ut på dina lediga dagar!

AE sa...

Jag vet... Men det är ju hur många olika som helst, som springer här och "duttar" med nåt...